2020-01-05 10:15:29• hírek • Bajnai Botond

Győzött Kolozsváron a Szatmárnémeti VSK

Huszonhárom pontos különbséggel legyőzte szombaton a Szatmárnémeti VSK kosárlabdacsapata az őket vendéglátó kolozsvári alakulatot.

Győzelemmel kezdték meg a 2020-as esztendőt a Szatmárnémeti VSK kosárlabdázói: szombaton délután a Kolozsvári U vendégeként arattak győzelmet a mieink.

A találkozón a Podar, Mosby, Oláh (Orosz), Huțanu, Miljkovic kezdővel lépett pályára a VSK, utóbbi révén sikerült is megszerezni az első pontokat.

Maja Miljkovic ugyanakkor nem csak az első percekben, de végig a találkozón jól teljesített: összesen 24 ponttal járult hozzá a szombati győzelemhez. A karácsonyi pihenőt követően, az egyesült államokból visszatérő Mosbyn sem voltak érezhetőek a hosszú utazás fáradalmai, ő is 19 pontot szerzett a szatmáriak számára.

Továbbá Podar 9, Oláh 7, Adina Pop 5, Stoiedin és Popescu 4-4, Ferenczi 3, és Huțanu 2 ponttal segítette csapatát, minek köszönhetően a szatmári lányok 77 pontot szereztek, ami tökéletesen elegendő volt a kolozsvári 54 ellenében egy újabb remek győzelemhez.

Végeredmény: Kolozsvári U – Szatmárnémeti VSK 54–77 (9-21, 15-17, 14-15, 16-24).

A szatmári csapat legközelebb kedden és szerdán lép pályára, méghozzá Németországban, a Marburg csapatával találkozik két alkalommal a Közép-Európai Liga (CEWL) következő fordulóiban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: