2019-05-01 05:56:46• hírek • Szatmár.ro

Győzött Brassóban, bejutott a döntőbe a VSK kosárcsapata

Kedd délután a Brassói Olimpia otthonában lépett pályára a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata, a bajnokság elődöntőjében, a három győzelemig tartó párharc harmadik mérkőzésén.

Az első két meccset Szatmárnémetiben játszották, Maikel Lopez tanítványai pedig mindkét mérkőzést megnyerték, így azzal a reménnyel utaztak Brassóba, hogy a harmadik találkozón sikerül lezárni a párharcot, majd lesz idő készülni a döntőre.
 

A brassóiak persze nem adták könnyen magukat, az első negyed pontgazdag és szoros volt, 26:26-os eredménnyel zárult. A folytatásban aztán lassan felülkerekedett a szatmári gárda, a második játékrészt 16:23-ra nyerték, így szatmári vezetésnél vonultak az öltözőbe a lányok. A folytatás sem hozott semmi jót a házigazdáknak, a piros-fehérek 10:17 és 16:20 arányban nyerték meg a következő két negyedet, ezzel beállítva a 68:86-os végeredményt.  


A legponterősebb szatmári játékos Denson volt, húsz ponttal segítette győzelemre csapatát. Mandache tíz lepattanót szerzett, Amukamara pedig asszisztban volt a legjobb - hét, pontokra váltott passzt adott.


"A Sepsi-SIC 83–46 (19–8, 27–15, 15–15, 22–8) arányban diadalmaskodott az Aradi ICIM vendégeként az elődöntő harmadik mérkőzésén, így zsinórban ötödször jutott döntőbe a női kosárlabda Nemzeti Ligában, ahol a tavalyi fináléhoz hasonlóan, idén is a Szatmárnémeti VSK lesz az ellenfele" - számol be az elődöntő másik párharcának végéről Sepsi SIC internetes oldala.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: