2010-03-22 17:42:08• hírek • Szatmar.ro

Győznie kell a VSK-nak

A VSK-ra kedden a bajnokság, szombaton a kupa miatt vár nehéz meccs.

Talán túlzás nélkül állítható, a szezon eddigi legfontosabb hete vár a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda csapatára: kedden a bajnokságban a rájátszásba jutás miatt lenne fontos a Craiova elleni győzelem, szombaton pedig már a Román Kupa elődöntőjében lépnek pályára Dan Fleseriu tanítványai.

A Craiova erejét remekül érzékelteti, hogy a hét végén, nem kis meglepetésre, 10 pontos győzelmet arattak az Arad fölött. Ezzel pedig pontszámban beérték a VSK-t, ezért is lenne nagyon fontos egy győzelem a hazaiak számára. „Nagyon nehéz mérkőzés lesz, de meg kell nyernünk az összecsapást", mondta a 18 órától kezdődő meccsről Dan Fleseriu edző. Erőt adhat a csapatnak, hogy az odavágók során az oltyán városban a VSK 81-70 arányban győzni tudott.

A bajnoki után a hétvégén aztán a lányok már a Román Kupa négyes döntőjében lépnek parkettre, az elődöntőben a „mumus", vagyis a Sepsiszentgyörgy lesz a szatmáriak ellenfele. A másik ágon a Bukaresti Olimpia a Targovistével csap össze. A döntőre és a kisdöntőre vasárnap kerül sor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: