2012-02-24 14:42:54• hírek • Szatmár.ro

Nagyon kell a győzelem a kézilabdázóknak

Nagyon fontos lenne a győzelem a kézilabdázóknak, hogy elmozduljanak a 11. helyről.

A kézilabdázó fiúk a Ploiesti ellen elszenvedett vereség után még tizedikek voltak a tabellán, de mivel a Bukaresti CSM csütörtökön ha egy góllal is, de legyőzte Székelyudvarhelyt, a szatmáriak már a 11. helyen tanyázva várhatják a vasárnap 11 órakor kezdődő Tg. Jiu elleni összecsapást. Ha ezt a meccset megnyerik, egy hellyel fentebb léphetnek, de ehhez az is kell, hogy a bukarestiek kikapjanak Ploiestien.

„Én remélem, a fiúk összekapják magukat, a Tg. Jiu most fáradtnak tűnik, és ezt ki kell használni" - mondta el a vasárnapi meccsel kapcsolatban Fógel László klubelnök. A vendégek fáradtsága annak tudható be, hogy szerdán hazai pályán tizenegy pontos vereséget szenvedtek a címvédő Konstancától (a végeredmény 36-25 lett). Fógeltől azt is megtudtuk: attól függetlenül, hogy hogyan végződik a vasárnapi meccs, hétfőn össze fog ülni az igazgatótanács, hogy megbeszéljék a következő hetek teendőit.

Palkó János és Nicolae Istrate továbbra sem számíthat Surducanra, akit ujjtörése miatt kénytelen nélkülözni az edzőpáros, Prskalo pedig bokaproblémái miatt maradhat a kispadon. Mateias viszont felépült a vakbélműtéte után, így ő már pályára léphet vasárnap.

Nemzeti Liga, 17. forduló:
szombat
: Temesvári Poli-Tordai Potaissa
Bákói Stiinţa-Steaua
Vasárnap:
Szatmárnémeti VSK-Tg. Jiu-i Pandurii
Ploieşti-i CSM-Bukaresti CSM
Suceavai Bucovina-Krassó-Szörényi CS
Calarasi-i Dinamo-Székelyudvarhelyi HC.
A Konstancai HCM-Kolozsvári U Transilvania mérkőzést  jövő szerdán rendezik meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: