2014-08-21 09:34:47• hírek • Blikk.hu

Győzike titokban az RTL Klubnál járt

Győzike próbálkozik: nem akar pénz, műsor és szereplés nélkül maradni, feltűnési viszketegsége olyan nagymértékű, hogy ismét volt kenyéradójánál, a RTL Klubnál kopogtat.

Úgy tűnik, a roma showman még a büszkeségét is félre tudja tenni, ha a szereplésről van szó, ugyanis miután kirúgta őt a TV2, egyre gyakrabban fordul meg az RTL Klub háza táján. Olvasónk, S. Noémi a napokban lefotózta őt, amint a csatorna székházából távozik papírokkal a kezében. Egyelőre nem tudni, milyen céllal volt az irodaházban, ugyanis Győzikétől nem tudtunk meg semmit, először még a kérdésig sem jutottunk, utána pedig kikapcsolta a telefonját.

– Egy férfi társaságában jött ki az épületből. Útközben még beszéltek valamiről, de nem röhigcséltek, komolyak voltak. Papírok voltak összesodorva a kezében, talán szerződések? Nem lepődnék meg rajta! – mondta el olvasónk, akinek a fotókért természetesen jár a tízezer forint.

Meglepő egybeesés, hogy júliusban kirúgta Győzikét a TV2, és azonnali hatállyal felbontotta szerződését, mert egy forgatási napon dührohamot kapott, és rátámadt az Édes Élet egyik hölgy stábtagjára. Győző szidalmazta és rángatta a műsor szerkesztőjét, noha ezt végig tagadta.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: