2013-09-04 10:14:47• hírek • Blikk.hu

Győzike plasztikára viszi Evelint

Kés alá fekszik Gáspár Evelin! Úgy tűnik, Gáspár Győző lánya valóban felnőtt nő lett, a Blikk információi szerint ugyanis már plasztikai sebészhez is jár. Sőt hamarosan megoperáltatja magát!

A Blikk egy olvasó-riporterétől megtudta, hogy Gáspár Győző és lánya a múlt héten felkereste Tizedes György plasztikai sebészt, aki korábban már a showmant is műtötte.

– A Mammut bevásárlóközponti rendelőben voltam, amikor arra lettem figyelmes, hogy megérkezik Gáspár Győző a lányával. Arról olvastam, hogy Győzike már korábban feküdt kés alá, de most egy időre magára hagyta Evelint a vizsgálószobában, ezért is gondolom, hogy ezúttal nem rá, hanem lányára vár műtét – nyilatkozta a Blikknek R. Mihály, akinek természetesen jár a 10 ezer forint.

Gáspár Győző nem tagadta, hogy lányával konzultáción jártak, de hogy pontosan milyen műtét vár Evelinre, arról nem akart beszélni.

– Valóban ott voltunk, de hogy miért, egyelőre senkinek semmi köze hozzá. Majd az Édes Élet című műsorból megtudják – zárta rövidre a showman.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: