2012-06-18 07:30:49• hírek • Blikk.hu

Győzike lányaira íratta házait

Eddig Evelinnél lakott, most pedig Virághoz költözött a Gáspár család, vagyis Győzike, felesége, Bea asszony és a gyerekek.

A házaspárt 22 milliós forintos - több mint 331 ezer lej - adócsalással vádolja az ügyészség, emellett pedig hosszú ideje olvasható a nevük a hivatalos adóslistán, mégis három gyönyörű hatalmas családi házzal büszkélkedhetett: nógrádmegyeri, hajdúszoboszlói és salgótarjáni lakhely között válogathatnak. Igaz, már egyik sincs a házaspár nevén...

Győzi mintha előre sejtette volna, hogy egyszer majd bíróság előtt kell felelnie anyagi kérdésekben: a házai a gyerekek nevére kerültek. A hivatalos tulajdonlap-másolatok szerint a most 18 éves Evelin előbb Nógrádmegyeren lett a ház tulajdonosa, majd később kapott egy másikat is Hajdúszoboszlón. Húga, Virág nevére a salgótarjáni otthon került, ahol most lakik a család.

Győzike tehát a papírok szerint nem számít vagyonos embernek, felesége, Bea asszony is csupán haszonélvezője kisebbik lánya házának. Talán ezért tehetetlen az adóhatóság?

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: