2010-07-19 12:08:15• hírek • Blikk

Győzikét elítélték rágalmazásért

Nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás - emiatt ítélte 270 ezer forint pénzbüntetésre Gáspár Győzőt a Pesti Központi Kerületi Bíróság. Az ítélet végrehajtását 1 év próbaidőre felfüggesztette. A büntetést 270 napi fogházra lehet átváltani, ha a bíróság elrendeli a fizetést, de annak Gáspár nem tesz eleget.

Elvetette a sulykot tavaly tavasszal a showman, amikor egy internetes újságnak azt nyilatkozta, hogy őt a Blikk főszerkesztője „mocskos cigánynak" nevezte volna. A szárnyaló fantáziájú volt tévés azt is állította, hogy őt kipenderítették volna a Blikk szerkesztőségéből. Nem ez volt az első eset, amelynek során a showman olyan dolgokról beszélt, amelyeknek semmi közük a valósághoz. Ám ezzel a kijelentésével, annak rasszista jellegével túlment minden határon, ezért a lap főszerkesztője feljelentette.

Az eljárás során bebizonyosodott, hogy Gáspár Győző összemossa a tényeket, hiszen ugyan járt bent a Blikk szerkesztőségében, beszélt is főszerkesztővel egy cikk miatt, amelyet nehezményezett, de egy pillanatra sem maradtak négyszemközt, és az ominózus kijelentés csak Gáspár Győző fantáziájában született meg.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashattják.


Vádlott. Gáspár Győző ezúttal nagyon elvetette a sulykot
Vádlott. Gáspár Győző ezúttal nagyon elvetette a sulykot


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: