2010-11-08 09:16:24• hírek • Blikk.hu

Győzike cserbenhagyott?

Kételkedett Gáspár Győző (36) szavában Kovács Emese (19), ez lett a showman veszte.

Ahogy a Blikk korábban megírta, Győzike szerda délután az Andrássy úton belecsúszott az előtte álló autóba, és - bár személyi sérülés láthatóan nem történt, a felek pedig megegyeztek, kezet fogtak - Emese később mégis kihívta a rendőrséget, akik néhány utcával arrébb előállították a showmant.

Győzike megadta a telefonszámát, hogy rendezzék az ügyet

- Gáspár Győző hátulról belehajtott a kocsimba, utána telefonszámot cseréltünk, majd Győző azt mondta, hogy megoldjuk az ügyet. Én azonban nem éreztem elég meggyőzőnek a hozzáállását, és mivel a barátom prémium kategóriás autójában elég komoly kár keletkezett, kihívtam a rendőrséget és a mentőket. Engem bevittek a baleseti ambulanciára, ahol megállapították, hogy agyrázkódást szenvedtem, és koponyazúzódásom van. Nem maradtam bent, saját felelősségemre elhagytam a kórházat - mondta a Blikknek az Európa-bajnoki ezüstérmes úszó, akinek nagyon rossz­kor jött ez a sérülés, hiszen éppen az Európa- és a világbajnokságra válogató százhalombattai rövid pályás országos bajnokságra készül.

Emese megijedt, ezért hívott rendőrt

Emese sérüléséről azonban Győző semmit sem tudott. Ő abban a hitben folytatta útját, hogy áldozata rendben van, és hétfőn újra találkoznak, hogy elintézzék az anyagiakat.

- Nem haragszom Emesére, de egyszerűen nem értem, hogy ha már kezet fogtunk, miért nem hitt nekem. Én 12 éve a nyilvánosság előtt élem az életemet, mindenki ismeri a nevem. Az évek folyamán ha hazudtam is, az csak füllentés volt, soha nem tenném kockára a nevem egy ilyen ügyben, soha nem játszanék egy ember életével - magyarázta Győző, aki azt is hozzátette: érthetetlen, hogy Emese miért nem hívta őt fel, amikor hirtelen rosszul lett.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Győzike megadta a telefonszámát, hogy rendezzék az ügyet
Győzike megadta a telefonszámát, hogy rendezzék az ügyet


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: