2010-11-16 12:21:47• hírek • Blikk

Győzike büntetlenül tartozhat

Nagyon úgy tűnik, hogy nem tudja megfogni az APEH Gáspár Győzikét (36). Hiába él nagylábon a showman, hiába büszkélkedhet házzal Salgótarjánban, Nógrádmegyeren és Hajdúszoboszlón is.

Saját állítása szerint hiába áll több csodajárgány is a garázsában, egy fillért sem tud behajtani róla az állam, noha jó ideje szerepel feleségével, Bea asszonnyal a több mint 10 millió forinttal tartozók APEH-listáján.

Tegnap címlapon számoltunk be arról, hogy Porsche Cayenne szuperkocsiját több mint 20 millió forintért árulja, vagyis Győzinek éppen lenne miből befizetnie a tartozását, ám szemmel láthatóan ehhez semmi kedve. Igaz, hivatalosan az autó egy cég nevén van, ám állítása szerint ő a tulajdonos, ezért árulja ő - a hirdetés egyébként már le is került a használt autókat kínáló honlapról. Vagyis 20 milliós bevétele lenne a showmannek, ám ez rejtve marad az APEH előtt, hiszen hivatalosan semmi sincs a több mint 10 milliós tartozást felhalmozó Gáspár Győzike nevén. Sem a házak - a salgótarjáni a kisebbik lánya, Virág nevén van -, sem pedig az autók.

Utánanéztünk, hogy vállalati szinten milyen jogkövető Győzike - akit tegnap nem sikerült utolérnünk -, s bizony ott is találunk hiányosságokat. Jelenleg egyetlen cégben érdekelt, ő az NG Produkciós Menedzser Közvetítő Iroda Kft. ügyvezetője. A cég papírjaiból kiderül, hogy 2010 augusztusában az APEH végrehajtási osztálya a társaság tagjainak vagyoni részesedését lefoglalta.

Persze ez nem jelenti azt, hogy lekerült volna az adósok listájáról. Hogyan lehet az, hogy a showman luxusban él, mégsem tudják behajtani rajta a tartozásokat? A válasz egyszerű: ügyesen taktikázik.

- Ha az ő nevén lenne az autó, akkor már le kellett volna foglalni a kocsit, és a forgalmijában is szerepelne a lefoglalás ténye. Bizonyára semmi nincs a nevén, sem a ház, sem az autó, mert ha így lenne, akkor már az adóhatóság lefoglalta volna. Nyilvánvaló, hogy minden lépése tudatos, amiben feltehetőleg szakértő vagy könyvelő segíti - mondta egy neve elhallgatását kérő adószakértő.


A telefonban tagadta, hogy autót árulna, de lefotóztuk, ahogy elhajtott a kocsival
A telefonban tagadta, hogy autót árulna, de lefotóztuk, ahogy elhajtott a kocsival


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: