2010-03-05 21:47:36• hírek • Balog Anita

Győzhetett volna a Turul

Hosszú huzavona és bizonytalanság után a Turul végülis nekifutott a tavaszi idénynek, és jó játékkal döntetlent ért el a Besztercei Gloria ellen.

A Mikola egyértelműen megérdemelte volna a győzelmet, hiszen igazán ambíciózus játékot mutattak be, röviden összegezve a meccset: nagy lehetőséget szalasztott el a Turul. Több kihagyott helyzet után Puti szerzett vezetést az első félidő végén, sőt, az előnyt növelni is lehetett volna, ha Shannat büntetőjét nem védi a besztercei kapus. De védte, és a vendég gárda kicsit szárnyra is kapott, egy fejes-góllal egyenlítettek, majd Pop ismét vezetést szerzett a hazaiaknak. A beszterceiek a 86. percben újabb fejesgóllal egyenlítettek, így a mikolai gárda egy bajnoki ponttal maradt a kiérdemelt három helyett.

III. Liga, 19. forduló, 6. csoport: Mikolai Turul-Besztercei Gloria 2-2 (Puţi 40., V. Pop 70., illetve Moldovan 60., Fizeşan 86.). A Turul összeállítása: Oşan - Lung, Nagy, Mureşan Fl., Birta, Mureşan E., Shannat (Tripon 56.), Pop V., Feier, Cosma (Bud Fl. 69.).


Sajnos kimaradtak a nagy helyzetek
Sajnos kimaradtak a nagy helyzetek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: