2016-12-10 12:52:47• hírek • Szatmár.ro

Győzelemmel zárta az évet a Szatmárnémeti Olimpia

A CS Mioveni elleni, hazai pályán lejátszott meccsen Kanalos találatával lett meg a három pont.

A második ligás labdarúgó bajnokság visszavágó-körének második meccsét, egyben a 2016-os év utolsó mérkőzését játszotta szombaton 11 órai kezdettel az Olimpia. A DigiSport 1-en is sugárzott összecsapáson a CS Mioveni csapatát fogadták. Valószínűleg a tévések azért döntöttek a közvetítés mellett, mert ez volt a forduló egyik rangadója. A szatmári alakulat az összecsapást az ötödik, a Mioveni pedig a hatodik helyről várta.

Az előjelek viszont nem voltak kedvezők: az előző fordulóban a sárga-kék mezesek csúnyán kikaptak az egyik sereghajtótól, a hét folyamán pedig a játékosok kilátásba helyezték, hogy pályára sem fognak lépni, ha nem rendezik a fizetés-hátralékokat. Pataki Csaba megyei tanácselnök ígéretet tett a klub anyagi helyzetének rendezésére, ám ez csak jövő pénteken lesz lehetséges.

Így a fiúk szombaton délelőtt pályára léptek, és fagyos pályán, maroknyi néző előtt győzelmet arattak. Persze a győzelmet jelentő gólra jó ideig várni kellett. Igaz, az első komoly helyzetre is. Faur a 19. percben lőtt kapura, de lövése mellé ment. Faur volt a 21. perc főszereplője is: Edi Stoica szabálytalankodott ellene a büntetőterületen, de a bíró nem adott tizenegyest. Az ellenfél első komoly helyzete a 38. percben történt. Ayza egy ellentámadást követően a szatmáriak tizenhatosa elé ért, de lövése jóval a felső léc felett zúgott el.

A 71. percben aztán megtört a jég. A szatmári Kanalos két méterről fejelt gólt egy szögletrúgást követően - ez a fiatal, 18 éves csatár első találata sárga-kék mezben.

Ezzel a győzelmével az Olimpia a tabella harmadik helyén zárja a 2016-os évet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: