2009-09-17 18:28:05• hírek • Czinzel László

Győzelemmel mutatkozott be a VSK

A VSK lányai első hazai felkészülési mérkőzésükön hét góllal győzték le a Craiovát.

A Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata első felkészülési mérkőzését vívta csütörtök délután hazai közönsége előtt, az ellenfél a Craiova volt. A két csapat az elmúlt héten már találkozott egymással, a déli városban a hazaiak kétszer is legyőzték az erdélyieket.

A találkozó elején a szép számú közönség meg is ijedhetett, hogy a tendencia folytatódni fog, hisz a vendégek az első negyedben jobban és főleg ponterősebben játszottak, meg is nyerték a játékrészt 3 ponttal.

A második negyedben aztán feljavult a VSK, főleg Graham játszott nagyszerűen, az amerikai légiós játékának és 10 pontjának köszönhetően a szatmáriak nem hogy fordítani tudtak, hanem 10 pontos előnyre tettek szert a nagyszünetig.

A harmadik játékrészben a szatmáriak színeiben parkettre lépett a sokáig sérüléssel bajlódó Claudia Pop, aki dobott is néhány kosarat. A vendégek azonban tartották a lépést, olyannyira, hogy egy ponttal meg is nyerték a negyedet.

Sőt, az utolsó szakaszban a Craiova egy pontra fel is jött (64-63), ekkor azonban a hazaiak megnyitották a hajrát és végül 73-66 arányban nyerni tudtak.

A hármas torna folytatásaként pénteken a Craiova az Araddal találkozik, majd szombat délben a VSK méri össze tudását a másik erdélyi csapattal.

Szatmárnémeti VSK-Craiovai CSM 73:66 (16:19, 21:8, 20:21, 16:18).
A szatmári pontszerzők: Graham 18, C. Pop 18, Urse-Ivan 13, A. Pop 10, Pricop 10, Povilonyte 5. Játszott még: Pavel, Drăgoescu, Nemeş.


A szatmári kosarasoknak jól ment az első edzőmeccs
A szatmári kosarasoknak jól ment az első edzőmeccs


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: