2009-08-10 15:47:57• hírek • Szatmar.ro

Miskolci sikerekkel készül a VSK

A VSK férfi kézilabda-csapata két győzelmet aratott a Diósgyőri KC ellen.

Történelme első élvonalbeli szereplésére készülő Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda-csapata a magyarországi Miskolcon folytatta felkészülését, ahol kétszer is megmérkőzött a helyi Diósgyőri KC ellen, amely a második osztálynak megfelelő NB1/B-ben szerepel.

A két találkozó közül az első volt szorosabb, ekkor a szünetben csak három volt a szatmáriak előnye, a végén pedig két gólos győzelmet arattak. A második mérkőzést már valamivel könnyebben hozták a vendégek, a VSK ekkor 29-21-es győzelmet aratott.

Az első összecsapáson Teremi László kezdett a kapuban, helyét a szünetben Pereverzia Mihály vette át. A második mérkőzésen bizonyítási lehetőséget kapott a harmadik számú hálóőr, Adrian Cioroiu is. Nem lépett viszont parkettre ekkor a szerb Bursacs, aki vállfájdalmakra panaszkodott.

A VSK a felkészülését a hét végén odahaza folytatja, amikor egy nemzetközi tornán a Székelyudvarhely, a Budapest Bank Kecskemét és a Debrecen Hotel Lycium társaságában küzd meg a Szatmárnémeti Kupért. Az élvonalbeli bajnokság új idénye mellesleg szeptember 6-án kezdődik, a nyitófordulóban a szatmáriak Brassóba látogatnak.

A Szatmárnémeti Kupa programja:

pénteken, 10 óra: VSK-Budapest Bank Kecskemét KC
11,45: Debreceni KSE Hotel Lycium-Székelyudvarhelyi HC
16,00: Kecskemét-Debrecen
17.45: VSK - Székelyudvarhely

Szombaton 10.00 Székelyudvarhely-Kecskemét
11.45: VSK-Debrecen

Felkészülési mérkőzések,
1. találkozó: Diósgyőri KC-Miskolc - Szatmárnémeti VSK 28-26 (13-16)
gólszerzők: Oláh J. 6, Nagy 5, Surducan 5, Birtalan 4, Savics 3, Savlovschi 2, Ardelean 1, Mateş 1, Ciornohuz 1, Varga 1, Bursacs 1.

2. mérkőzés:  Diósgyőri KC-Miskolc - Szatmárnémeti VSK 21-29 (9-16)
gólszerzők: Oláh J. 6, Birtalan 4, Savics 4, Surducan 3, Savlovschi 3, Ardelean 3, Nagy 2, Ciornohuz 2, Mateş 1, Varga 1.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: