2017-02-25 15:14:32• hírek • Szatmár.ro

Győzelemmel kezdte a tavaszt a Szatmárnémeti Olimpia

A hazai pályán szinte legyőzhetetlen Brassótól hozták el a három pontot.

Nagy érdeklődés övezte a második ligás labdarúgó bajnokság tavaszi idényének első fordulójában lejátszott Brassó Fc-Szatmárnémeti Olimpia mérkőzést. Ez nem csoda, hiszen a negyedik helyezett látogatott a harmadik otthonába. A tévé is közvetítette a második ligás rangadót, amit az Olimpia nyert meg.

A mérkőzés eleje azonban nem jósolt boldog végkifejletet az Olimpia számára. A 12. percben már be is talált az ellenfél, Ioan Serban ollórúgását nem tudta kivédeni Anca Trip. Talán ez a hideg zuhany hiányzott az szatmáriaknak, mert gyorsan összekapták magukat: a 19. percben Voicu középre adását Ursu 2 méterről lőtte a brassói kapuba.

A sárga-kék mezesek egyre nagyobb fölényben kezdtek játszani, a 39. percben pedig a vezetést is megszerezték Krausz révén, aki hét méterről fejjel juttatta a hosszú sarokba a labdát.

Az Olimpiának a második félidőben is több volt a helyzete, a gólszerzéshez legközelebb Kanalos volt, aki a 94. percben lőtt nagyot a 16-osról, de a labda a kapufa mellett zúgott el.

Szombati győzelmével az Olimpia a tabella második helyére került, egy ponttal megelőzve az Aradi UTA-t és 5 ponttal lemaradva az első helyezett Bukaresti Juventus mögött.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: