2016-07-30 18:24:20• hírek • Kocsis Zoltán

Győzelemmel kezdett az Olimpia élén Andone

Győzelemmel kezdte pályafutását az Olimpia kispadján Bogdan Andone edző, miután a sárga-kékek szombat délben Zilahon 1-0-s győzelmet arattak a Zilah FC vendégeként.

Mindössze három perc telt el a mérkőzésből, amikor Dumitru Muntean megszerezte a vezetést az Olimpiának. Valószínűleg ekkor kevesen gondolták úgy, hogy ez lesz a találkozó egyetlen gólja - de az eredmény már nem változott. Köszönhető ez nagy mértékben Claudiu Baicannak, aki pont az Olimpiától tért vissza Zilahra és főleg az első félidőben több nagy védést is bemutatott.

A hazaiak csak ritkán jutottak el az Olimpia kapujáig és nem változott ez a második félidőben sem. A szünetben, majd a második félidőben is mindkét együttes sokat cserélt, jóval töredezettebbé vált így a játék. A második félidőben is az Olimpiának volt több helyzete, ám amikor már úgy tűnt, minden akadály elhárult, a labda a kapufán csattant.

Győzelemmel kezdte tehát mandátumát az Olimpia élére csütörtökön kinevezett új edző, Bogdan Andone, aki a találkozót nem a kispadról, hanem a lelátóról nézte végig. Andone a szünetben utasításokat adott segítőjének, majd a meccs után rövid taktikai eligazítást tartott a pályán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: