2011-08-04 18:24:56• hírek • Szatmar.ro

Győzelemmel kezdett a VSK Suceaván

A papírformának megfelelőe győzelemmel nyitott a Suceavába megrendezésre kerülő Mihai Mironiuc nemzetközi emléktornán a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata. A bukaresti szövetség kaotikus törvénykezése azonban újabb fejfájást okozott a vezetőknek.

Palkó János és Nicolae Istrate tanítványai a csütörtöki első meccsen 37-27 arányú, magabiztos győzelmet arattak a Suceavai Bucovina második számú csapata ellen. A szatmári együttes góljait Dinescu (7), Oláh (6), Gălan (5), Munea (4), Surducan (3), Bulatovics (3), Liberţ (2), Bejinariu (1), Tcaciuc (1) és Sas (1) szerezték. A tornán még a Bucovina első csapata, a Nagybányai Minaur, a Bukaresti CSM és az ukrán Olkom Donyeck szerepel.

Amint az a gólszerzők listájából is kiderül, pályára lépett az új szerzemény, a szerb Mirasz Bulatovics is, ellentétben Bozsidar Burszaccsal. A szintén szerb játékos azonban nem is tér vissza a VSK-hoz, aminek két oka van: az egyik személyes jellegű, a másik pedig a Román Kézilabda Szövetség  (FRH) következetlenségének következménye.

Az FRH az előző szezon végén eldöntötte ugyanis, hogy a 2011-2012-es idényben egy csapat csak három légióst foglalkoztathat. Néhány nappal ezelőtt bejelentették, hogy ez a korlátozás  csak az Európai Unión kívüli országok állampolgáraira vonatkozik. Hogy aztán néhány nappal később ismét bejelentsék: a korlátozás végül mégis minden külföldire vonatkozik...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: