2012-03-01 16:10:49• hírek • Szatmar.ro

Ismét döntetlent játszott az Olimpia, tovább csúszik a rajt

Sorozatban játssza barátságos meccseit az Olimpia labdarúgócsapata idei második nagyszalontai edzőtáborában. Az eddigi mérleg két döntetlen.

Miután szerdán gól nélküli döntetlent ért el a második osztályban szereplő Nagyváradi Luceafarul ellen, az Olimpia csütörtökön sem bírt aktuális ellenfelével. Ez a meccs viszont legalább gólokat is hozott. A nagyváradi Bihar FC második számú együttesének számító, a negyedik ligában vitézkedő Szentandrás egy büntetővel szerzett vezetést, amit Marian Pop egyenlített ki. A Bihar megyeiek azonban ismét vezetést szereztek, amire Zsiga Ervin válaszolt, beállítva a 2-2-es végeredményt.

A négy napos edzőtábor zárásaként pénteken az Olimpia a harmadik osztályban szereplő Belényessel csap össze, aztán indulhat haza.

Hogy a további program miként alakul, az egyelőre kérdéses, mivel a Román Labdarúgó Szövetség csütörtökön egy héttel eltolta a tavaszi szezon startját. A döntést a kedvezőtlen időjárás miatt használhatatlanná vált pályákkal indokolta.

Ennek következtében az Olimpia nem március 9-én, hanem 16-án kezdi meg a tavaszi küzdelmeket az élvonalbeli Marosvásárhely második számú csapatának otthonában.

Az Olimpia csütörtöki összeállítása: Coman - Jakkel, Batfalschi, Micaş, Ciorcaş, Campan, Domuţa, M. Mureşan, Socaciu, Ritli, Marian Pop. Játszottak még: Görbe - Glodean, Mihai Pop, Hanus, Zsiga, Molnar.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: