2012-03-02 17:08:13• hírek • Szatmar.ro

Győzelemmel búcsúzott az Olimpia Nagyszalontától

Két döntetlen után győzelemmel zárta a meccsmaratont Nagyszalontán az Olimpia labdarúgócsapata: a sárga-kékek 2-1 arányban győzték le a harmadik osztályú Belényest.

A vezetést a Bihar megyei alakulat szerezte meg, ám az Olimpia Ciprian Prodan és Zsiga Ervin góljaival fordítani és nyerni tudott. Utóbbi ismét igazolta, hogy jó formában van, hisz csütörtökön, a negyedik osztályos Szentandrás ellen 2-2-es döntetlennel véget ért meccsen is betalált. Azt megelőzően a sárga-kékek szerdán a második osztályban szereplő nagyváradi Luceafarul ellen értek el egy gól nélküli döntetlent.

„Jól játszottak a fiúk, a második félidőben frissebbnek tűntek, mint az ellenfél, így sikerült megfordítani az eredményt. Akár többel is nyerhettünk volna, a helyzeteink megvoltak, de sajnos kimaradtak" - nyilatkozta Csík Tibor vezetőedző. "

A Belényes elleni meccsel véget is ért az Olimpia rövid edzőtábora, hétfőn már idehaza edzenek a fiúk. Jó hír számukra, hogy végre fűtés és meleg víz is várja őket az öltözőben.

Mivel a Román Labdarúgó Szövetség csütörtökön március 9-ről 16-ra tolta a tavaszi szezon kezdetét, az Olimpia kedden újabb barátságos meccset vív, ezúttal Érmihályfalván.

Az Olimpia összeállítása, 1. félidő: Coman - Jakkel, Batfalschi, Micaş, Ciorcaş, Câmpan, Domuţa, M. Mureşan, Socaciu, Ritli, Marian Pop.

2. félidő: Şuta - Moş, Mureşan F., Heil, Homorozan, Gavrilescu, Botos, Villand, Zsiga, Marinaş, Feier. Játszottak még: Glodean, Molnar, Pop Mihai, Hanus, Prodan, Dănilă.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: