2014-06-08 12:37:55• hírek • Szatmár.ro

Győzelemmel búcsúzott a bajnokságtól az Olimpia

Az Olimpia négy góllal köszönte meg a drukkereknek a biztatást.

"Jó játékkal, győzelemmel, sok góllal akarjuk megköszönni a szurkolóknak az egész idénybeli kitartást a csapat mellett" - nyilatkozta a szombati meccset megelőzően az Olimpia vezetőedzője, Csík Tibor. A terv össze is jött: a mindkét csapat számára tét nélküli összecsapáson a szatmári csapat négyet, az ellenfél Mortui Minerul egy gólt rúgott.

S hogy miért volt tét nélküli a találkozó? Mert az Olimpia második ligás bajnokság alsóházi rájátszását már megnyerte, a Motru-i csapat esetében pedig biztossá vált, hogy búcsúziuk kell a román foci második vonalától.

A meccs jól kezdődött a szatmáriak számára: a 14. percben Gavrilescu ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, ezért a sárga-kék csapat büntetőrúgáshoz jutott, amit Bostina értékesített. A 20. percben újabb tizenegyest rúgtak, de ekkor már az ellenfél: a védők a motrui Neacsu ellen szabálytalankodtak, Dicu pedig magabiztosan lőtte a hálóba a labdát.

A második félidőben újabb büntetőt ítélnek meg az Olimpiának, miután a védők Zsiga ellen szabálytalankodtak: ezt is Bostina rúgja, a motrui kapus pedig véd, de a kipattanó rabdát Dragos az ellenfél hálójába lövi. Ez az 53. percben történt, 13 perccel később pedig újabb Olimpia-gólnak örülhettek a szurkolók. Zsiga tíz méterről vette be a motrui kaput. A 71 percben a csereként beálló Feier szerezte meg a házigazdák utolsó találatát, kihasználva egy védelmi hibát három méterről lőtte gólt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: