2008-10-10 19:33:56• hírek • Szatmár.ro

Győzelemmel akarnak bemutatkozni

Gyulafehérváron a helyi  Universitatea LPS ellen szombat délután kezdi meg szereplését a román élvonalbeli bajnokságban a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda csapata.

A találkozó esélyese az újonc szatmári gárda, hiszen amellett, hogy a szintén újonc hazai együttes a désiek visszalépése után került fel az elitbe, a szamáriak jelentősen erősítettek az elmúlt második ligás idényhez képest.

 

Hét rutinos kosaras érkezett, köztük két idegenlégiós, a magyarországi Czukor Tünde valamint az amerikai Cherrise Graham. Éles Péter menedzser elmondta, hogy két-három csapat kivételével jellemző az idegenlégiósok jelenléte a bajnokságban, így nem lesz könnyű megvalósítani a célt, konkrétan a rájátszásba jutást, ami az első nyolcba kerülést jelenti.

 

Éles úgy vélte, az első öt hely megszerzésére Tîrgovişte, Arad, Sepsiszentgyörgy, Kolozsvár és Alexandria az esélyes, a másik három helyre viszont  hat csapat is pályázik, a szatmáriak mellett a váradi, a craiovai, , a iaşi-i, a govorai együttes valamint a Rapid.

 

Az 1. forduló programja: Bukaresti Sportul Studenţesc Omnilogic–Alexandriai CST,  Gyulafehérvári Universitatea LPS–Szatmárnémeti VSK, Kolozsvári U-Trustul CRE–Sepsiszentgyörgy LMK Sepsi BC, Nagyváradi CSM–Aradi BC ICIM, Govorai CET–Craiovai CSM,  Iaşi-i CS Naţional–Bukaresti CS Rapid CFR Marfă, Târgoviştei BC MCM–Bukaresti CS Olimpia.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: