2017-08-11 11:33:32• hírek • Szatmár.ro

Győzelemmel akar bemutatkozni a hazai közönség előtt az Oli

A második ligás focibajnokság második fordulójában hazai pályán játszik az Olimpia.

Sajtótájékoztatót tartottak pénteken a stadionban: Selymes Tibor vezetőedző és Cristian Munteanu csapatkapitány beszéltek a szombaton 11 órakor kezdődő meccsről. "Győzelemmel szeretnénk bemutatkozni a hazai közönség előtt. A győzelem azért is fontos, mert ha most veszítünk, a Metaloglobus elleni győzelem sem ért semmit. Olyan focit szeretnénk játszani, ami szórakoztató, jó nézni" - mondta Selymes. Elmondta: a szombati ellenfél, a Clinceni csapata tapasztalt játékosokból áll, de verhetők.

"Az öltözőben nagyon jó a hangulat, a csapattársaimmal mindannyian csak a győzelemre gondolunk. Pontot sem szabad veszítenünk" - mondta Cristi Munteanu, a csapat új kapitánya. Aki amúgy nagyon jól érzi magát Szatmárnémetiben, a társaságot nagyon jónak tartja, a sok fiatalnak pedig megpróbál a pályán átadni az általa szerzett tapasztalatból. 

A szombati meccsre elkészül az a zöld "kuckó" is, ahol majd jegyeket lehet vásárolni, illetve bérleteket is váltani. Egy jegy 10 lejbe kerül, a főtribünre pedig 30 lejért lehet belépőt váltani. A mérkőzés szünetében pedig az eladott jegyekből kisorsolnak két szerencsést, akik vagy egy éves bérletet, vagy egy drukker-trikót nyernek majd. A jegyvásárlás helyén fan-shopot szeretnének kialakítani, ahol most pólók és sálak lesznek kaphatók, de szeretnék majd jelentősen bővíteni a kínálatot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: