2008-10-21 12:11:35• hírek • Szatmar.ro

Győzelem egy álomért

Amennyiben életben akarja tartani továbbjutási álmait, a Steauának le kell győznie a Lyont.

A Steaua a Bajnokok Ligája F csoportjának az egyedüli csapata, amely az első két forduló valamelyikén már begyűjtött egy vereséget. Ebből következik, hogy a többi mérkőzés döntetlenre végződött, így a román bajnoki ezüstérmesnek a továbbjutási reményei életben vannak, ám kulcsfontosságú lenne egy győzelem a Lyon ellen. Ám a katonacsapat 1996 óta nem tudta odahaza mind a három pontot begyűjteni.

 

Marius Lacatus biztosan nem számíthat a lassan már egy éve sérült Emehgara játékára, míg Golanski, Kapetanos és Stancu szereplése kérdéses. Felépült viszont Székely, így ismét felmerül a kérdés, ki kaphat szerepet a középpálya bal oldalán. Semedo úgy tűnik, előnyt élvez a sérüléséből felépülő Székellyel és a csalódást keltő Tojával szemben. Lacatus másik dilemmája a csapatkapitány Radoi szerepe: amennyiben a védelemben játszik, akkor a középpályán Lovin léphet pályára. Ha azonban Radoi a középpályán kap szerepet, akkor a védelemben Ghionea előtt nyílik meg az út.

A franciáknál sem mindenki bevethető, Govou, Clerc, Mensah sérülés, Bodmer eltiltás miatt nem játszhat majd. Ennek következtében a védelem tengelyében az erős, de lassú és körülményes, néha bizonytalankodó Boumsong játszik majd, aki azonban még tökéletes választás is lehet a szintén erős, de nem túl technikás Arthuróval szemben. A Steauának figyelnie kell, hogy ne kövessen el szabálytalanságot a kapuja előterében, mert Juninho harminc méteres körzetben életveszélyes.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: