2012-04-25 22:42:37• hírek • Szatmár.ro

Megtört az aradi átok! A VSK győzni tudott, lesz harmadik meccs

A VSK 68:58 arányban legyőzte az Aradi BC ICIM-et, így a harmadik meccsen dől el, ki jut a fináléba.

A VSK - Aradi BC ICIM párharcnak lesz még egy állomása, ugyanis az állás 1-1 a két győzelemig tartó küzdelemben. A lányok hullámzó teljesítménnyel, de megverték a Maros-partiakat. A döntő meccsre szombaton Aradon fog sor kerülni.

A legutóbbi aradi meccsét a VSK az utolsó három percben vesztette el, sokan pedig csak egy egyszerű balesetnek vélték azt, hogy akkor vesztett a csapat. Szerda délután a szatmáriak mindenképp ki akarták köszörülni a csorbát és ez sikerült is. Bár igaz: az első negyed nem sok reményt adott a szatmári szurkolóknak, az aradiak hat ponttal nyerték az első tíz percet. A második negyed, annak is a vége hozta meg a fordulatot, amikor a VSK kilenc pontot dobott, az ellenfél pedig egyet sem, úgyhogy három pontos előnnyel vonultak öltözőbe a szatmári lányok.

A következő negyed a vendégeknek ment jobban: feljöttek, kiegyenlítettek és vezettek is, a negyed végén pedig már hat ponttal vezettek. A zárónegyed nehéznek ígérkezett, de simább lett, mint reméltük. Freeman 11 pontot szerzett, Mehmedicnek betaláltak a triplái, a VSK elhúzott 7 pontra, a végeredmény pedig tízpontos győzelem lett - ide.

A osztály, elődöntő, 2. mérkőzés
: Szatmárnémeti VSK - Aradi BC ICIM 68:58 (13:19, 22:13, 10:19, 23:7). A szatmári pontszerzők: Freeman 20 (14 lepattanó), Mehmedic 14 (3x3), Pop 12 (1x3), Whittington 9, Parau 9, Orosz 4. Játszott még: Mészáros A., Ivan.

Kiegyenlített a VSK az Aradi BC ICIM ellen

Sikerült a bravúr a Szatmárnémeti VSK-nak

Nyert a VSk az Aradi BC ICIM ellen

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: