2012-09-09 15:48:04• hírek • Szatmar.ro

Győzelem Arad ellen, a 3. helyen végzett a VSK

fotó: szatmár.ro archívum
fotó: szatmár.ro archívum

A harmadik helyen zárta a Chindia Kupa elnevezésű felkészülési tornát a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata, miután a zárófordulóban 62-56-os győzelmet aratott az Arad ellen.

A házigazda Targoviste elleni vereség valamint a görög bajnok Athanaikosz elleni győzelem után ez volt a VSK legkiegyenlítettebb meccse. Felváltva vezettek a csapatok, a végén viszont a szatmáriak jobban összpontosítottak és nyerni tudtak.

A VSK legeredményesebb játékosa Annemarie Parau volt, aki 16 pontig jutott. Rajta kívül Szlimák Hajnalka (14), Utahya Drye (11), Shanika Freeman (8), Khadijah Whittington (4), Dara Kovacsevics (4), Megan Zullo (3) és Orosz Andreea (2) szerezték a szatmári pontokat.

A torna végén megválasztották az All Star csapatot, ebben helyet kapott a VSK kosarasa Khadijah Whittington is, mellette Brosovszky Mónika (Arad), Kari LaPlante (Arad), Ancuţa Stoenescu (Târgovişte) és Jillian Robbins (Târgovişte) fért be a kezdőötösbe.

A Chindia Kupa legjobb (MVP) játékosa Kari LaPlante lett, a legtöbb pontot dobó kosaras pedig szintén az aradi csapatból került ki, Chrissy Givens.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: