2011-10-27 19:47:03• hírek • Szatmar.ro

Gyorsvonatként ütötte el a VSK a Rapidot

Remekül hangolt a szombati, Targoviste elleni rangadóra a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata, amely több, mint magabiztos, 91-60 arányú győzelmet aratott csütörtök késő délután Bukarestben, a Rapid ellen.

A találkozó a VSK európai kupakötelezettségei miatt a negyedik fordulóból maradt el. A vendégek gyakorlatilag az első perctől az utolsóig uralták az eseményeket, ezt remekül példázza, hogy a hazaiak utoljára 6-6-nál álltak egálra. Mindegy, hogy az Orosz, Jaburova, Parau, Giurgiu, Walker vagy a Pop, Mehmedic, Ivan, Nagy, Washington ötös volt a pályán, Dan Fleseriu tanítványai nem sok esélyt adtak az ellenfélnek.

Biztató továbbá, hogy valamennyi, pályára küldött lány pontot tudott szerezni, a most bemutatkozó Melissa Washington kilencig jutott. Hogy ez mennyire lesz elég az eddig hibátlan listavezető Targoviste ellen idegenben, az szombat délután 18.00 órától kiderül.

Megjegyzendő, hogy a VSK-nak még van egy elmaradt meccse, az ötödik fordulóban a csőd szélén álló Sepsiszentgyörgy nem tudta ugyanis bevállalni a szatmári utazást.

Rapid-Szatmárnémeti VSK 60:91 (14:21, 16:25, 23:22, 7:23)
A szatmári pontszerzők: Pop 18, Giurgiu 12, Ivan 11, Părău 10, Walker 10, Washington 9, Mehmedic 8, Orosz 5, Nagy 5, Jaburova 3.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: