2008-01-14 14:15:56• hírek • István Löchli

Break verseny és autótuning- kiállítás

 Már lehet jelentkezni a break- versenyre, illetve az autótuning kiállításra.
A Survivor Team újabb eseményt szervez Szatmárnémetiben. Ezúttal autótuning kiállítást, valamint Street dance és Solo dance versenyt hirdettek meg.

Amint azt Vékony Zsolt, a szervezet elnöke a Szatmár.ro-nak elmondta, eddig főképpen break- versenyeket szerveztek, de most egy újdonsággal szerettek volna előrukkolni, ugyanis optikai autótuning kiállítást is terveznek február 16-án, szombaton 12-órai kezdettel a Szakszervezetek Művelődési Házában. A program szerint az autótuning kiállítás 12 órai kezdettel indul, majd délután hat órától a break szerelmesei veszik birtokukba a Művelődési Házat, ugyanis megkezdődnek a street dance és a solo dance versenyek. Az autótuning kiállításra február 14-ig lehet jelentkezni, melyre bárki benevezhet, a szervezők mindenki számára biztosítanak helyet. A legszebb gépjárműveket a Művelődési Ház előcsarnokában állítják ki, a többiek a téren kapnak helyet.
A szervezők meglepetésekkel is szolgálnak, neves Dj-k fogják egész nap szórakoztatni a közönséget, továbbá tuning shop standok, valamint egyéb programok várják a résztvevőket. 
A break versenyre, valamint az autótuning kiállításra február 14-ig a survivor.team@yahoo.com email címen lehet jelentkezni, ahol bővebb tájékoztatás is kapható a programmal kapcsolatban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: