2009-05-03 15:22:40• hírek • Szatmár.ro

Gyorsulási verseny a Reptéren

Szatmár megye legrangosabb autós eseménye, amelynek előző két kiadása osztatlan sikert aratott harmadjára is megrendezésre kerül. A rendezvényt a Szatmár Megyei Tanács is támogatja.

A szervező AutoSportKlub idén a magyarországi DragRacing csapattal közösen rendezi meg a több mint tízezer embert megmozgató autós eseményt. Ez a többéves nemzetközi tapasztalattal rendelkező team jegyzi a magyar Gyorsulási Bajnokságot, valamint ő szervezi meg a június 13-i, Nyíregyházán zajló versenyt.

A két megyeszékhely közötti csekély távolság lehetőséget teremt arra, hogy másnap, vagyis június 14-én egy közös rendezvényt szervezzenek a szatmári közönségnek, amelyen a helyi és országos autós mezőny mellett a lényegesen erősebb, magyarországi elit is képviselteti magát.

Az első két AutoTuningShow-tól eltérően, élve ezzel a kivételes lehetőséggel egy szigorú nemzetközi szabályoknak megfelelő versenyt készítenek elő. A jelenlegi szabályoknak az eddigi helyszín néző-biztonsági okokból nem felel meg, ám az 1000 lóerő feletti autó-monstrumok elszabadítására a Szatmár Megyei Nemzetközi Repülőtér tökéletesen alkalmas.

 

Ezen a helyszínen, a gyorsulási verseny mellett a látogatók számos más autós programból válogathatnak. Szórakoztatásukról nemzetközi színvonalú fellépők, kaszkadőrök és egyéb szabadidős mini-rendezvények gondoskodnak.

A rendezvény főpartnere a Chevrolet Cruze gyártója, a General Motors és ennek szatmárnémeti képviselete, az Opel Chevrolet Saab West csoport.

A korábban szervezett versenyek sikerét tekintve, a jelenleg szervezés alatt álló programsorozat is jelentős tömeget fog megmozgatni helyi, országos és nemzetközi szinten. A látogatók szórakozása és a versenyizgalom mellett, az esemény egyedülálló lehetőséget teremt a szervezőknek és a támogatóknak a széles körű közönség előtt való bemutatkozásra.

Harmadjára szervezik meg Szatmár megye legrangosabb autós eseményét.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: