2010-06-11 09:15:46• hírek • Szatmár.ro

Gyorssegélyt gyűjt a Kiwanis klub!

A Szatmárnémeti Kiwanis emberbaráti klub, a nemzetközi Kiwanis jótékonysági klubhálózat  tagja, pénzadomány-gyűjtést kezdeményezett  a magyarországi, felsőzsolczai árvízkárosultak  megsegítésére,  a miskolci és sárospataki Kiwanis klubokkal együttműködve.

Június 14-én, hétfőn a klub tagjai gyorssegélyt szándékoznak eljuttatni a helyszínre. Tekinettel arra, hogy klubunk célja a hátrányos helyzetű, vagy fogyatékkal élő gyermekek megsegítése, ezért csatlakozunk a magyarországi Kiwanis testvérklubok azon akciójához, amely árvízsújtotta területekről gyermekek táboroztatását tűzte ki célul. A táborozást a salgótarjáni Kiwanis Klub biztosítja,  gyermekenkénti 25 000 ft-os  költséghozzájárulással. Klubunk tagjainak adományaiból, valamint eddig jelentkező szponzoraink jóvoltából már 4 árvízkárosult gyermek táboroztatási költségeit tudjuk fedezni, ezenkívűl az ottaniak által kért mosószereket, tisztítószereket is  szállítunk a Miskolc melletti Felsőzsolcára - mondta el a Szatmár.ro-nak Baranyai Attila, a klub elnöke.

Amennyiben Önnek egyénileg vagy egy szervezet képviseletében módjában és szándékában áll  az ügy mellé állni, a klub kéri, hogy helyezzen el egy támogatásra szánt - bármely - összeget a Kiwanis emberbaráti klub számlaszámán.

Adatok: Clubul Kiwanis Satu Mare, Cod fiscal: 10957561 Cont Bancar: Reiffeisen Bank Satu Mare RO41RZBR0000060000907381


A víz elöntötte a települést
A víz elöntötte a települést


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: