2017-11-10 12:27:55• hírek • Bede Emőke

Gyorshajtókat fülelt le a rendőrség

A közlekedési balesetek egyik fő oka a sebességkorlátozás be nem tartása, ezért csütörtökre a megye közlekedési rendőrei megelőző akciót hirdettek.

Szatmár megye több pontján is sebességmérő radarokkal ellenőrizték a forgalmat, és mint kiderült, nem hiába. Többen is jócskán meghaladták a megengedett sebességet.A leggyorsabbak közel 120km/h-val közlekedtek lakott településen belül.
 

Egy 35 éves suceava-i férfit 117 km/h-val, egy ráksai 22 éves fiatalt pedig 119 km/h-val kapott lencsevégre a radar. Mivel jócskán túllépték a megengedett sebességhatárt, ezért mindkét férfi búcsút mondhatott jogosítványának.
 

A gyorshajtók mellett sokan azért kaptak büntetést, mivel vezetői engedélyük lejárt vagy egyáltalán nem is volt nekik. Egy kisgércei férfit nem először meszeltek le csütörtökön a közlekedésiek. A tegnapi nap folyamán kapott büntetése előtt már egyszer elkapták jogsi nélkül vezetni. A kisgércei férfihoz hasonlóan egy nagytarnai és egy szatmári fiatalt is vezetői engedély nélküli közlekedésen értek.

A megyeszerte tartott ellenőrzés során 10300 lejnyi pénzbírságot osztottak ki a rend emberei, valamint három vezetői engedélyt is felfüggesztettek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: