2019-06-13 12:33:13• hírek • Bede Emőke

Gyorshajtókat és ittas sofőröket buktatott le a rendőrség

Gyorshajtókban és ittas vezetőkben nem volt hiány a szerdai nap során sem: a közlekedési rendőrség munkatársai több mint 170 pénzbírságot osztottak ki egyetlen nap alatt, melyeknek összértéke 69 600 lej volt.

Ám sokan voltak, akik nem úszták meg helyszíni bírsággal, 16 személynek ugyanis a vezető engedélyét is felfüggesztették. Közülük nyolcnak amiatt, mert a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel hajtottak. A leggyorsabb közülük az az autós volt, akit 144 km/h-val kapott lencsevégre a radar. Másik két sofőr pedig azért vált egy időre gyalogossá, mert indulás előtt legurítottak néhány italt, az alkoholszondás vizsgálat pedig el is árulta ezt.


A Mezőpetri területén szervezett ellenőrző akcióhoz csatlakoztak a Gépjármű-nyilvántartó Hivatal munkatársai is. A közös ellenőrzés során összesen 24 helyszíni bírságot is kiróttak az autósokra, melyeknek összértéke 3625 lej, illetve bevontak 4 forgalmi engedélyt is. Hármat azért, mert az autóra nem a megfelelő méretű gumiabroncs volt felszerelve, egyet pedig amiatt, mert az ablakokra olyan fóliát applikáltak, mely nem felel meg a RAR előírásainak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: