2008-02-13 13:28:46• hírek • Anna Szelényi

Gyors fogyókúra gyümölccsel és tejtermékkel

Szabadulj meg súlyfeleslegedtől mindössze néhány nap leforgása alatt.

Gyorsan le szeretnél adni pár kilót és nem tudod, hogyan? Mi segítünk, hogy álmod valóra váljon, és hamar megszabadulj a fölösleges kilóktól.

Ehhez a diétához, nem lesz egyébre szükséged csak egy típusú gyümölcsre és egy tejtermékre. Ez az opció egy napra vonatkozik, a következő nap választhatsz egy más típusú gyümölcsöt és tejterméket.

A legelterjedtebb kombinációk a banán és a tej, valamint a grapefruit és a túró összképében lelhetőek fel.

A fogyókúra időtartama 3 és 7 nap közé tehető, ugyanakkor 3 nap elteltével 3 kg súlyveszteséget észlelhetsz.

Ahogyan minden diéta esetében, itt is vannak ellenjavallatok. Ennek függvényében, ezt a fogyókúrát nem alkalmazhatják a máj és veseproblémákkal rendelkező egyének.

Banán és tej

Napi három étkezést kell betartani, amelynek során 250 ml tejet és két banánt lehet elfogyasztani. Ezeket akármilyen módon kombinálhatjuk. Megehetjük szilárd, vagy folyékony változatban is (shake).

Grapefruit és túró

Ugyancsak három étkezésről van szó, amelynek során elfogyasztjuk a 100 g túróval összekevert félbevágott grapefruit- szeleteket.

Mindkét esetben tetszés szerint ihatunk akármilyen mennyiségben vizet és cukor nélküli teát. A tejet és a túrót felcserélhetjük zsírszegény joghurttal, amely elősegíti a könnyebb emésztést.

Előnyök

Akármikor és akárhol elvégezhető ez a típusú fogyókúra. Nem lép fel az éhségérzet, mivel a banánok igen laktatóak. Nem terheli meg a pénztárcát sem és ideális a vegetáriánusok számára is.

Hátrányok

Kevés kalóriát biztosít a szervezetnek, tehát vitaminokban és proteinekben is szegény. Ha túlságosan sok ideig alkalmazzák, alultápláltságot okozhat, tehát semmiképp se lépjük túl a hét napos határidőt.

Sz.A.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: