2018-06-29 07:36:25• hírek • (x)

Gyors bevásárlás olcsón? Irány a Nicovid valamelyik kis üzlete!

Gyors és hatékony bevásárlás, mindez úgy, hogy még a pénztárcád is hálás marad érte? Keresd fel a Nicovid üzleteit!

Nem is olyan régen tájékoztattuk a Szatmár.ro olvasóit arról, hogy a Closca sugárút 71. szám alatt található helyi vállalkozás, a Nicovid széles áruválasztékkal, igazán baráti áron várja a vásárlókat, bármire is legyen szükségük.


Sokszor nincs időnk nagy bevásárlásra indulni, inkább keresünk a környékünkön egy kisebb üzletet, ahol mindent megtalálunk, amire csak szükségünk lehet, legyen szó kenyérről, kávéról vagy éppen hozzávalóról a vasárnapi ebédhez. Fontos szempont, hogy olyan boltot válasszunk, ahol nem kell két-háromszoros árat fizetnünk azokért a termékekért, amelyeket a nagyobb bevásárlóközpontokban kedvezményesebb áron szerezhetünk be.


A Nicovid üzletei széles választékkal várják a vásárlókat Szatmárnémeti több pontján is, köztük az AXA –ban, az Universului sétány B7-es tömbházánál, ahol hétfőtől péntekig 9-18, szombaton pedig 9-15 óráig várják a vásárlókat többféle árura is kiterjedő kínálattal, többek között edényekkel is. 


A LaDoiPasi az Universului sétány B3-as tömbházánál szintén bőséges árukínálattal vár mindenkit hétfőtől péntekig reggel 7.00 és este 22.00, szombaton reggel 8.00 és este 20.00, vasárnap pedig reggel 8.00 és délután 14.00 óra között, ráadásul nem csak élelmiszerekkel várja a vásárlókat, ajándék boltot is üzemeltet, ami jól jöhet, ha gyors és olcsó megoldásra vágyunk.


A Market a Lucian Blaga sugárúton az UU16-os blokknál szintén vár mindenkit hétfőtől péntekig reggel 7.00 és este 22.00 óra, szombaton reggel 8.00 és este 22.00 óra, vasárnap pedig reggel 8.00 és délután 14.00 óra között.


A havi nagyobb bevásárlásokra ott van tehát a Nicovid központi üzlete a Closcán, ahol a lehető legkedvezőbb áron válogathatunk a hatalmas kínálatból, a kisebb, mindennapos elintéznivalókhoz pedig a vállalkozás kisebb, barátságos üzletei állnak mindenki rendelkezésére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: