2018-10-06 12:31:21• hírek • MTI

Gyönyörű szörnyeteg lett az elektromos Audi

Foto: Audi
Foto: Audi

Egy hónappal az Audi PB18 e-tron hivatalos bemutatója után úgy tűnik, az elektromos csoda nem tanulmány lesz, hanem gyártásba kerülhet.

Szemben a Mercedes, a Toyota, meg a Volkswagen közösségi közlekedésre kitalált praktikus dobozautóival, az Audi elképesztően szép, száguldó elektromos hajtású szörnyeteget készített.

 

Egy mozdulattal középre mozog a kormány, s a városi autóból egy 2 másodperc alatt százra gyorsuló, egyszemélyes erődítmény lesz. A kocsi maga az élő bizonyíték arra, hogy az elektromos autóval nem kell kompromisszumokat kötni, minden adott az élményautózáshoz is. Óriási (470 literes) a csomagtartója, 500 kilométert tud megtenni, s az akkumulátora 15 perc alatt gyorstöltéssel újratölthető.

 

 

Három motor tolja az erőt a négykerék meghajtású szörnyeteg alá: az első kerekeken 201 lóerő, a hátsó tengelyen további 604 lóerő dohog. Átlagos vezetési körülmények közepette a tanulmányautó 671 lóerős teljesítménnyel bír, de ez szükség esetén átmenetileg az erő 764 lóerőig növelhető.

 

Szakértők szerint azért kapta a „Level Zero” becenevet, mert bár telepakolták minden digitális csodával, a vezetést teljesen a sofőrre hagyták. Még.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: