2011-11-15 16:35:46• hírek • itcafe.hu

Gyökeresen átalakul a YouTube

Az új felület a Google+-ba történő mélyebb beágyazottságot jelzi.

A Google jelenleg látványosan zajló projektje a vállalat szinte összes szolgáltatását átfogó, integráló rendszer, a Google+ terjeszkedése, és ennek egyik fontos eleme, hogy a videómegosztó, a YouTube is szerves része lesz ennek. Az átalakítás egyrészt funkcióbővülésekkel, illetve a Google-szolgáltatások közötti nagyobb átjárhatósággal jár, másrészt ezzel párhuzamosan az egyes elemek új felhasználói felületet is kapnak.

A fentiek mellett a cég fokozatosan igyekszik az anyagilag még mindig nem igazán sikeres YouTube-ot komoly nyereséget termelő vállalkozássá alakítani, ennek jegyében nyitnak a professzionalizálódás felé, vagyis próbálják a webkettes funkciókat profitérdekelt tartalomkészítők kínálatával is kiegészíteni. A nem is oly távoli cél az lenne, hogy a Netflixhez vagy a Huluhoz hasonló fizetős, kölcsönözhető vagy online nézhető, jó minőségű videoanyagokat kínáló platform jöjjön létre.

A kettős célt demonstrálják azok a képernyőfelvételek, melyeket eredetileg egy thaiföldi blog szerzett meg és tett közzé.

A cikk folytatása az ITcafe.hu oldalon olvasható.

YouTube

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: