2014-05-14 11:39:06• hírek • (x)

Gyógyuljon a Aqua Medica gyógykezelő központban

Elismert félixfürdői szakorvosok rendelnek májusban  az Aqua Medica gyógykezelő központban Szatmárnémetiben

Számos szatmárnémeti lakos évtizedeken keresztül látogatta és látogatja napjainkban is Félixfürdőt a kiváló eredményeiről méltán híres balneo-fizio-kinetoterapiás kezelések miatt. Ugyanilyen minőségű egészségügyi szolgáltatás már Szatmárnémetiben is igénybevehető az Aqua Medica és az Aquastar jóvoltából.

A termálvíz jótékony hatása, egy jól felszerelt kezelőközpont és nem utolsósorban a kiváló képzettséggel és tapasztalattal rendelkező orvosi és fizio-kinetoterápiás szakemberekből alló csapat biztos segítséget nyújt a reumatikus, degeneratív és más mozgásszervi-neurológiai betegségek gyógyításában.

A gerincoszlop betegségei, valamint az ízületi és izombántalmak fennállásakor vezető tünetként a fájdalom áll előtérben, illetve bizonyos testhelyzetek kellemetlen közérzetet, parézist (zsibbadást, égető érzést) eredményeznek, megkeserítve ezáltal számtalan páciens mindennapjait ami idővel akár a munkaképesség csökkenéséhez is vezethet.

Az emberek túlnyomó része nincs tudatában, hogy ezek a problémák kiküszöbölhetők, gyógyíthatók esetleg jelentősen enyhíthetők és ez az életminőség lényeges javulását eredményezi.



Mivel a fájdalom hosszas fennállása helytelen testtartáshoz, váz-izomdeformitáshoz, izomkontraktúrák kialakulásához vezethet,  a betegségek korai felismerése, a helyes életvitel (mozgás, étkezés), a megfelelő gyógyszeres, illetve fiziko-kinetoterápiás kezelések az egészségünk helyreállításában és megőrzésében is meghatározó fontosságúak.

Hidromasszázs-kád az Aqua Medica gyógykezelő központban

A szatmárnémeti Gorunului utca 8 szám alatti Aquastar élményfürdő novembertől működő gyógyászati központjában  a fizio-kinetoterápiás szakellátás keretében  Dr. Barabási Carmen és Dr. Matiz Carmen rehabilitációs szakorvosok, valamint Dr. Filipescu Ileana kolozsvari reumatológus főorvos vizsgál és javallja az itt kivitelezhető és európai színvonalú gyógykezeléseket.

Május 17-én két elismert félixfürdői rehabilitációs fizioterápiás szakorvos rendel központukban, Dr. Căprar  Marius és Dr. Căprar Anca  személyében.

A szakvizsgálatok és gyógykezelések előjegyzéses rendszerben működnek, ehhez a helyszínen vagy telefonon lehet jelentkezni a 0361-804999 telefonszámon.



Elmondható, hogy az egészségünkre való odafigyelés mostantól nem luxuscikk Szatmáron- a szatmári termálvíz kivételes gyógyhatása már a múlt században is közismert volt.

Szatmárnémetiben az Aqua Medica kellemes környezetben, kiváló szakemberekkel, a régió legmodernebb műszerparkjával és kitűnő termálvizével várja  a gyógyulni vágyókat, hogy jó egészségben, panaszmentesen és kipihenten érezzék magukat a mindennapok forgatagában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: