2017-03-03 09:14:29• hírek • (x)

Gyógyulás, pihenés és feltöltődés - vár a Krasznamihályfalvai Strand

Folyamatosan fejlődő és bővülő szolgáltatásokkal vár a turisztikai központ.

A 2003-as évben indult a sikersztori, ami a mai napig tart, sőt, minden jel arra mutat hogy a történet még hosszú évtizedeken keresztül tovább íródik. A Krasznamihályfalvai Strandról beszélünk, amely a helyi gyógyvízre alapozva indult, mára viszont kiterjedt, közel 10 hektáros turisztikai központ lett, amelyben a gyógyulás, szórakozás és aktív pihenés egyaránt nagy szereppel bír.

A Krasznamihályfalvai Strandon egész évben használható a hidromasszázs-elemekkel ellátott termálvizes medence. Az ebben található gyógyvíz számos megbetegedésre és tünetre jelent gyógyírt - nem csoda hát, ha a környező megyékből is ide jönnek gyógyulni elsősorban az idősebb generáció tagjai. Egyebek mellett a mihályfalvai gyógyvíz kitűnő reuma, bénulás, törések és ficamok kezelésére is.

A termálvizes medence mellett pedig kádfürdőzésre is van lehetőség. A szaunázás szerelmesei is hódolhatnak szenvedélyüknek, a forró gőzben történő méregtelenítésnek. A szolgáltatások sorából pedig nem marad ki a frissítő masszázs sem.

A strandszezon kezdetétől működik a pihenőövezet többi medencéje, amelyekben a gyerekek pancsolhatnak - ha nem éppen a strand játszóterén tartózkodnak -, az úszni tudók megmozgathatják minden izmukat és a lazítani vágyók is kipihenhetik magukat. És ha már az izmok átmozgatását emlegettük: hamarosan fitneszterem is nyílik a Krasznamihályfalvai Strand területén az ott megszállók számára.

Igazi turisztikai központnak neveztük a strandot, nem véletlenül. Ennek területén étterem és egy 120 személyes rendezvényterem is áll. A szakácsok elsőrangú ételeket készítenek, így nem csoda, hogy az itt ünneplők mellett sokan rendelnek elvitelre hidegtálakat és egyéb finomságokat.

Aki pedig több napig maradna, azokat két szálloda - egy 2 csillagos és egy frissen épített 3 csillagos - várja összesen 40 szobával, a nyáron használt 20 kisházban pedig további baráti társaságok élvezhetik a strand szolgáltatásait. És ami fontos: az ár minden esetben meglepően alacsony! A szállásehetőségek említésekor pedig nem szabad megfeledkezni a kempingezési lehetőségről sem!

Azok is jól érezhetik magukat Krasznamihályfalván, akik a természet lágy ölén szeretnek aktívan kikapcsolódni. Őket egy horgásztó várja, amelyben pontyok és harcsák laknak - és várják, hogy kifogd őket.

Sőt, a strandon egy le és felszállópálya is van kisebb sportrepülőgépek számára, így akár a magasból is megismerkedhetsz a környékkel.

Ha pedig úgy döntesz, hogy a strand területén pihened ki a munkával töltött napok és hetek fáradalmait, azt is vedd számításba, hogy a környéken sok látnivaló is van. A közelben van Ady Endre szülőháza, a megye legrégibb református temploma Ákoson és a Teghea kolostor is.

Érdeklődj a Krasznamihályfalvai Strand szolgáltatásai és az árak iránt a 0769-005-476-os vagy a 0261-871-240-es telefonszámon, vagy az info@strandmihaieni.com e-mailcímen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: