2019-03-10 12:26:37• hírek • Szatmár.ro

Gyógytorna rendelőt látogatott a Hám János Óvoda Napocska Csoportja

Nem lehet elég fiatal korban kezdeni a helyes testtartás és a rendszeres mozgás fontosságának okítását.

A Hám János Óvoda Napocska csoportjában a tanulás is csupa móka és kacagás. Nem hiába élvezte annyira a csöpp csapat a gyógytorna rendelőben tett kiruccanást. Míg a mozgásé a főszerep, a lurkók boldogan vesznek részt minden újdonsággal kecsegtető kalandban. 

 

A kicsik Menzák Ágnes és Vasile Andrea óvónénik társaságában nőnapi látogatást tettek Ilyés Andrea és Ritzman Alina gyógytorna rendelőjében, ahol számos dologgal megismerkedhettek, mindezt játékos köntösbe öltöztetve. Az érdekes, nem mindennapi sporteszközöket nem csak megcsodálták, hanem ki is próbálták a végtelen energiával megáldott ovisok. Eképp ismerhették meg a gyógytornászi hivatás csínját-bínját, illetve a rendelőben végezhető gyakorlatok sokaságát. Arra is kitértek a szakemberek, milyen egészségügyi problémákkal fordulhatnak hozzájuk az emberek a legkisebbektől a legidősebbekig.

 

A mókával fűszerezett ismeretterjesztő alkalmat nem csak a nebulók, hanem az óvónénik és Andrea, valamint Alina is élvezte. A rendelő megtelt kacajjal és élettel. Nőnapi emlékül egy szívecskét ajándékoztak a két kedves néninek, akik annyi érdekességgel képráztatták el a kiváncsi izgő-mozgókat.

 

A találkozón készült fotóalbum:

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: