2016-11-26 16:38:24• hírek • Szatmár.ro, refszatmar.eu

Gyógyító bizalom – Ez év utolsó Hit és gyógyítása

Feketepénteken is megtartották a Hit és gyógyítás nevű előadássorozatot. Nem olcsón, hanem ingyen lehetett kapni az értékeket, amit az előadók közvetítettek.

Barta Barnabás római katolikus püspöki titkár az alkalom hit részében a betegségről beszélt. Először a Biblia világába nyerhettek betekintést e téma kapcsán a jelenlevők, volt egy kis történelmi visszatekintés is, de gyakorlati tanács is elhangozott, csak egyet kiemelve ezek közül: legyünk őszinték a beteggel, hogy maradjon meg a gyógyító bizalom.

Az orvostudomány és a hit viszonyáról Pop Stefán nőgyógyász beszélt tizennégy stáción keresztül, rendkívül színesen. Sok érdekes dolgot megtudhattak, akik hallgatták.

Vajas Gréta és Suhart Evelin zongorajátéka gyönyörködtetett, Kovács Árpád Gábor szavalata pedig mosolyt csalt az arcokra.

Végül a három rettenthetetlen főszervező: Sipos Miklós tiszteletbeli esperes, Vass Zoltán és Talián Ferenc orvosok szeretetteljes ünnepvárást, karácsonyt és újévet kívántak mindenkinek! Isten ingyen kegyelméből jövő év januárjában újra lesz Hit és gyógyítás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: