2019-01-20 05:41:12• hírek • Blikk.hu

Gyilkosságról szóló filmet forgatnak VV Fanni lakásánál

Krimit forgatnak VV Fanni lakásánál.

A stáb mit sem sejtve forgatja filmjét, amely egy bérgyilkosnőről szól. A sors iróniája, hogy a ház, amelynél a stáb forgat, tényleg egy gyilkosság helyszíne lehetett.
 

Novozánszki Fannit nagy valószínűséggel otthonában gyilkolhatták meg. Az utolsó kamerafelvétel, amin Fanni volt látható azt mutatta, hogy az ember­ölés gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezett B. László Fanni Danubius utcai albérletének mélygarázsába cipeli az eszméletlen lányt. Ezek után semmit sem tudunk Fanniról, akinek a holttestét azóta sem találták meg. Több lehetséges helyszín is szóba jött már, ahol a lány holttestét rejtegethetik.
 

– Ez a terület most Észak-Koreává változott, és egy koreai krimit forgatunk. A filmben egy bérgyilkosnő embert öl, és erről a házról arra a házra ugrik át – mutogatott Fanni egykori erkélye felé egy stábtag a Bors egyik munkatársának.
 

Vérfagyasztó egybeesés tehát az, hogy éppen ezen a helyszínen forgatnak filmet, egy brutális gyilkosságról. Természetesen a stáb tagjai nem tudhatják, hogy milyen brutális események történhettek a környék.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: