2010-06-17 13:10:16• hírek • Balog Anita

Újabb gyilkosság történt Szatmárnémetiben

Megrázó gyilkosság történt feltehetően szerdáról csütörtökre virradó éjszaka a szatmárnémeti Turului utcában. A rendőrség gyanúja szerint egy családi veszekedés során vesztette életét a 68 éves Kiss Klára, akinek a holttestét a feltételezett elkövető egy szőnyegbe csavarta, majd felgyújtotta. A rendőrség a 42 éves, Árpi nevű fiára gyanakszik.

Csütörtök reggel értesítették a tűzoltókat illetve a rendőrséget a házzal szemben levő tömbház lakói a gyilkosságról, miután füstöt észleltek a ház udvarán, a disznóól környékén. Az összeeszkábált ólban ugyanis a ház asszonyának holtteste égett, egy szőnyegbe csavarva.

A szomszédok beszámolója szerint szerda késő este kiabálás szűrődött ki a házból, az ott élő 68 éves Kiss Klára és fia, a 42 éves Árpád vitázott fennhangon. Szóba került a ház eladása és az is, hogy Klára július elején Amerikába akart utazni. A nőnek ugyanis két gyermeke Amerikában él, nemrég jött haza tőlük és azt tervezte, hamarosan újabb látogatást tesz náluk. Klárának még egy lánya volt Szatmárnémetiben, illetve a fia, akivel együtt élt. Klára 10 évvel ezelőtt vesztette el a férjét - mondják a környéken lakók - az a disznóólban akasztotta fel magát.

A szomszédok azt is elmondták, hogy a fiú meglehetősen furcsa volt, alacsony növése miatt hosszú ideig Magyarországon kezelték hormon-injekciókkal, aminek hatására nőni kezdett. A kezelés mellékhatása - legalábbis a szomszédság szerint - az volt, hogy kezdett beszámíthatatlanná válni, nem volt mindig ura cselekedeteinek és agresszívan viselkedett.

A rendőrség elmélete szerint a veszekedés verekedésbe torkollott, a fiú elborult aggyal édesanyjára támadt, a nő pedig belehalt az elszenvedett sérülésekbe. A fiú aztán egy szőnyegbe csavarta és a disznóólban rejtette el a ''csomagot'', amit valószínűleg reggel gyújtotta meg. Azóta Árpit sem az ismerősei, sem a rendőrség nem találja.


A rendőrség a reggeli órákban érkezett a helyszínre
A rendőrség a reggeli órákban érkezett a helyszínre


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: