2017-07-18 13:26:09• hírek • Szatmár.ro

Gyilkosság történt - Egy parkolóban álló autóban találták meg az áldozatot - FRISSÍTVE

Frissítve:

A Szatmár Megyi Törvényszék mellett működő Ügyészség közleménye szerint július 13-ról 14-re virradó éjszaka történt a gyilkosság, amelynek elkövetésével a hatóságok Mészáros Zsombort vádolják. A közlemény által nevesített gyanúsítottat harminc napos előzetes letartóztatásba helyezték.

Az ügyészség vizsgálatai szerint a férfi gyakorlatilag halálra verte L. N. J. német állampolgárságú barátnőjét. A bűncselekmény a Károlyi úton történt, az áldozat autójában torkollott gyilkosságba a vita. A gyanusított ezt követően tette a holttestet a csomagtartóba és hagyta az autót a Fabricii utcai vasúti felüljáró alatt.

A közlemény szerint a holttestet július 17-én találták meg a nő rokonainak annak eltűnéséről szóló bejelentése alapján. A kihallgatás során kiderült, hogy a feltételezett elkövető féltékenységből cselekedett.

__________________________________

Az utóbbi időben komoly feszültségek voltak abban a párkapcsolatban, amely meglehetősen csúnya véget ért nemrég: a gyanú szerint a 27 éves szatmárnémeti férfi meggyilkolta a 45 éves, német állampolgárságú barátnőjét.

A presasm.ro oldal információi szerint egy ideje eltűntként tartják nyilván a nőt, miután a családja néhány napja nem kapott életjelet tőle.

A szatmári rendőrök az áldozat holttestét egy parkolóban hagyott személygépkocsiban találták meg a keddi nap folyamán. A helyszínre érkező egészségügyi személyzet már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

A nő hozzátartozói irányították a férfira a hatóságok figyelmét – tudták, hogy egy ideje nem felhőtlen a ferfi és nő közütt a viszony.

A rendőrség egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt az eset kapcsán. A bíróság a következő órákban dönt a feltételezett elkövető előzetes letartóztatásba helyezéséről.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: