2012-12-27 17:56:28• hírek • Kocsis Zoltán

Gyilkosság helyett szívinfarktus

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Napokig tartotta magát a hiedelem Sárközújlakon, hogy a középkorú Z. Vasilét meggyilkolta felesége - pedig a férfivel szívinfarktus végzett kedd kora reggel.

A Szatmár megyei kisváros lakóinak fantáziáját az indította be, hogy kedd reggel Z. Vasile háza előtt megjelent a  Szatmár Megyei Rendőrség Bűnügyi Osztályának gépkocsija. Táptalajt jelentett továbbá, hogy a komoly alkoholproblémákkal küszködő férfi és a felesége között híresen rossz volt a viszony.

Karácsony első és második napján mindenki azt találgatta, hogy a férfi belehalt a tudni vélt késelésbe, vagy túlélte azt. A hírek, amint az lenni szokott, egymásnak ellentmondóak voltak.

Roxana Cristea, a rendőrség szóvivője érdeklődésünkre előbb közölte, hogy sem gyilkosságról, sem gyilkossági kísérletről nem tud. Sárközújlaki kollégáival konzultálva aztán közölte, hogy kedden tényleg történt egy elhalálozás a kisvárosban, ám annak oka szívinfarktus volt. „Semmilyen jel nem utal idegenkezűségre vagy bűncselekményre. Az tény, hogy a két házastárs között feszült volt a viszony, ez adhatott táptalajt a szomszédok fantáziájának", tette hozzá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: