2009-10-29 11:01:49• hírek • Gozner Gertrud

Gyilkosság Sárközújlakon

Október 28-én, szerdán egy sárközújlaki lakos értesítette a rendőrséget, miszerint a szomszédja kertjében egy halott férfi fekszik, fején és arcán ütések nyomaival.

A helyszínre kiszállt nyomozócsoport megállapította, hogy az áldozatot előző este ismeretlen tettesek súlyosan összeverték. A holttestet beszállították a megyei kórház bonctermébe, hogy a szakértők meghatározhassák a halál pontos okát. Az áldozat, a 45 éves Manta Gelu alkalmi munkákból tengette az életét a faluban.

A vizsgálatok két férfire terelték a gyanút, akik előző este ittas állapotban nézeteltérésbe keveredtek az áldozattal, és többször is megütötték a férfit. A 27 éves Dorel Bladea biztonsági őrként dolgozik, míg fiatalabb testvére, a 17 éves Danut, az Unio Iskolacsoport tanulója. A két gyanúsítottat szerda este bekísérték az ügyészségre, és gyilkosság vádjával vizsgálatokat folytatnak ellenük.

A szomszéd elmondása szerint előző este 23 óra körül az áldozat beszaladt hozzá a házba, és intett neki, hogy maradjon csendbe. A háziasszony szerint úgy tűnt mintha üldöznék a férfit, de az unokái miatt megkérte hogy távozzon, amit az szó nélkül meg is tett. Másnap reggel a vérbe fagyva találták meg a kertjében, egy szénaboglya tövében. A férfi a fejért ért erős ütésekbe halt bele.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: