2007-02-25 11:01:12• hírek • Szatmár.ro

Gyilkos Bruce Willis?

 Három különböző befejezést is készítettek Halle Berry és Bruce Willis új filmjéhez.

A jó krimi az, amelyik rejtélyes, ám végül minden néző úgy érzi, nem lehetett volna más a vége, mint ami – legyen bármilyen meglepő is.

Halle Berry és Bruce Willis új erotikus thrillere, a Vadidegen (Perfect Stranger) már története során szolgál néhány vad fordulattal. Halle Berry újságírót alakít benne, aki egy barátnője halála után nyomozva keveredik bele az internetes szexklubok életébe, és így jut el hús-vér gyanúsítottjáig, akit Willis játszik. Ám a meglepő befejezés annyira meglepő, hogy ők sem tudják, mi az, adta hírül az IC Press hírlevele a Danubius Online.

„Sajnálom, nem tudom megmondani, én vagyok-e a gyilkos, vagy nem” – hárította el Bruce Willis az őt ostromló újságírókat, és nemcsak azért mondta ezt, mert titoktartást ígért az alkotóknak.

A filmesek ugyanis három egymásnak teljesen ellentmondó befejezést készítettek a Vadidegenhez: mindegyik logikus, és mindegyikben más a bűnös. Hogy végül melyik jut el áprilisban a mozikba, azt még nem döntötték el: egyelőre szűk körű tesztvetítéseken próbálgatják, hogy melyik hat a legizgalmasabban.

„Szerettem volna elmenni egy ilyen vetítésre, mert nagyon kíváncsi vagyok a végére, de nem engedték: azt mondták, ez befolyásolhatná a többi nézőt. Úgyhogy most a premierig izgulhatok, hogy én vagyok-e a gyilkos” – mesélte Bruce Willis.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: