2011-05-27 16:46:34• hírek • Balog Anita

Gyerünk a moziba be!

Megtartották az első vetítést a Grand Mall 3D mozijában.

A Karib tenger kalózai kalandfilm negyedik részével indult Szatmárnémeti egyetlen mozija. A 3D-ben vetített fimre szépen fogytak a jegyek, az első vetítés kezdete előtt már csak 5 szabad hely volt egész napra - azaz az összesen három előadásra. Daniela Ciocan menedzser elmondása szerint a második vetítési napra is 140 jegyet eladtak már elővételben, s bár három filmet is vetítenek, a legnagyobb népszerűségnek a kalózos sztori örvend.

A film vetítése előtt legtöbben a rágcsálnivalók között keresgéltek, szépen fogyott a popcorn és a Szatmárnémetiben újdonságnak számító nacho chips is. A kalózok kalandjait megelőzően a Verdák című animációs film trailerét vetítették 3D-ben, a folyosón található plakátokból pedig az is kiderült: hamarosan a Transformers legújabb epizódját is vetíteni fogják.

A bejárat előtt álldogálva az is kiderült: a megyeszékhely lakóinak lassan vissza kell szokniuk a mozizáshoz, többek között ahhoz, hogy ha öt perccel az előadás előtt érkeznek, nagy eséllyel lekésik a kezdést ha még rágcsálnivalót akarnak venni. A kiszolgálólányok amúgy gyorsan dolgoznak, ám mivel a közönség fele öt perccel kezdés előtt érkezett, nem volt könnyű dolguk. Olyan is volt, aki húsz perccel kezdés után ment be a terembe...


Sokan voltak kíváncsiak a 3D élményre
Sokan voltak kíváncsiak a 3D élményre


Egyébként a kép és hangminőség igazán jó a filmszínházban, jegyeket hamarosan interneten is lehet foglalni, addig pedig telefonon, a 0361805530-as számon lehet jegyinformációkhoz jutni.

 

Szombaton és vasárnap másik két film is csatlakozik a vetítési sorba: 10.00, 14.40 és 21.35-től fogják A Karib tenger kalózait vetíteni, 12.50 és 17.30-tól az A pap - Háború a vámpírok ellen, 19.20-tól pedig a Szerelem kölcsönbe című romantikus vígjáték lesz műsoron.

A jegyárak a következőképpen alakulnak: péntektől vasárnapig a 3D-s filmre a belépés 22 lej, a hagyományos filmekre pedig egy jegy 18 lejbe kerül. Hétfőtől csütörtökig a 3D filmre a jegy 20, a 2D filmekre pedig 16 lejbe kerül. Gyermekek és nyugdíjasok és egyéb csoportok számára kedvezményes jegyeket biztosítanak: a hét minden napján 15 lejbe kerül számukra a 3D-s film, a hagyományos filmeket pedig 13 lejért nézhetik meg.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: