2008-07-18 17:22:49• hírek • Szatmar.ro

Chopin művek gyertyafényben

 Szombat este 22 órától lép fel Szatmárnémetiben Érdi Tamás magyarországi zongoraművész.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Duna Tv közös szervezése révén városunkban is koncertet ad a nagy sikerű magyarországi zongoraművész, Érdi Tamás.

A rendkívüli koncertre szombaton, július 19-én este 22 órától kerül sor, az új főtéri Coposu sétányon. A szervezők a szabadtéri koncert hangulatát gyertyafényes megvilágítással szeretnék fokozni, ezért kérik a résztvevőket, hogy mindenki vigyen magával az előadásra egy-egy szál gyertyát. A vak zongoraművész Chopin műveket ad majd elő.

 Érdi Tamás 1978-ban született Budapesten. Koraszülöttként egy hibás inkubátorkezelés következtében vált világtalanná. A zongorázást kisgyerekként mindössze 5 évesen kezdte, zenei érdeklődésére és tehetségére hamar felfigyeltek. A zongoraművész szólóesteket tartott már Budapesten, Kolozsváron, Beirutban, Kuwaitban, Bangkokban, Buffaloban, New Yorkban, Chicagoban és Torontoban is.

A koncert helyszíne - kedvezőtlen időjárás esetén - a Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia koncertterme lesz, 19 órai kezdettel. A szervezők mindenkit szeretettel várnak.

P.A.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: