2013-03-27 11:25:36• hírek • Póti Orsolya

Gyermekruha- gyűjtő akciót szervez a Vöröskereszt

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a már kinőtt, nem hordható, vagy éppen megunt gyerekholmik halmozódnak a szekrényekben. Kidobni sajnáljuk, elajándékoznánk, de hová, kinek?

A probléma megoldása érdekében a Román Vöröskereszt Szatmár Megyei Szervezete újabb ruhagyűjtő akciót indít. Az akció szervezői elsősorban gyermekruhákat várnak a szervezet székhelyére (Vlad Tepes utca 3. szám alá), vagy felvehetik a kapcsolatot a szervezet munkatársaival a 0261-770244-es telefonszámon.

Az adakozni vágyók csecsemőholmikat, gyerekeknek és kamaszoknak való ruhákat adományozhatnak - olyanokat melyek használtak, mégis tiszták és jó állapotban vannak.

A szervezők megkérik az adakozókat, hogy ne küldjenek be kis kosztümöket és báli gyerekruhákat, ugyanis ezek az adományok olyan szegény családokhoz kerülnek, akiknek nem áll módjukban, hogy gyermekeiket különféle rendezvényekre küldjék.

A Szatmári Vöröskereszt önkéntesei több alkalommal is szervezett ruhagyűjtési akciót, melynek során számos családot sikerült segíteniük. Ez a humánus megoldás sok embernek biztosít lehetőséget, hogy a feleslegessé vált ruhaneműitől megszabaduljon, s így az arra rászorulóknak eljuttathatja a Vöröskereszten keresztül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: