2007-08-21 19:44:56• hírek • Szatmar.ro

Gyermekprogramok a Partiumi Napokon

pmn5Sok szórakozási lehetőség várja a gyerekeket az idei rendezvénysorozat alatt.

Sok és sokféle szórakozási lehetőség várja a gyerekeket az idei Partiumi Magyar Napok rendezvénysorozat alatt. Az augusztus 31. és szeptember 2. közötti programok között gyermekfoglalkozások, bábelőadások látványos mutatványos produkciók egyaránt helyet kaptak.

pmn5Szeptember 2-án, a Kossuth kertben a Szatmári Magyar Diákszövetség gyermekfoglalkozásokkal, arcfestéssel és egyéb szórakozási lehetőségekkel várja a PMN legkisebb látogatóit. Szintén szombat déltől a Tűzfészek zsongiház elnevezést viselő program keretén belül zsonglőroktatás és gyermek-animátorkodás zajlik. Ezzel párhuzamosan a nagyváradi Matyi Műhely Bábszínház Holle anyó meséjét adja elő a Kossuth kerti színpadon. Nem csak a gyerekeket, de a felnőtteket is érdekelheti a pantomimesek egész napos műsora, valamint a Tűzmadarak csoport előadásában zajló késő esti tűzzsonglőr-show.

Vasárnap ismét számos program várja a gyermekeket, hiszen folytatódnak a diákszövetség foglalkozásai, ugyanakkor a Szatmári Sportklub vívásoktatást szervez a Kossuth kertben, így aki ki szeretné próbálni tehetségét, az e célból felállított páston bátran megteheti. Gyermekek és idősebbek jelentkezését egyaránt várják a Magyar Ijfúsági Kezdeményezés sakkbajnokságára, valamint a Kedvcsinálók Társulatának zsonglőrprodukciójára, de lehetőség adódik a lufihajtogatók révén egy egyedi ajándékot is hazavinni az idei Partiumi Magyar Napokról.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: