2010-05-31 14:22:08• hírek • Póti Orsolya

Gyermeknap a Kossuth-Kertben

A színes hétvégi rendezvénysorozat után a gyerekek hétköznap is kikapcsolódhatnak, hiszen június elsején,  Gyermeknap alkalmából szórakoztató műsorokkal és érdekes programokkal várják őket a Kossuth Kertben.

A Nemzetközi Gyermeknap alkalmából, június elsején érdekes programokkal és szórakoztató műsorokkal várnak kicsiket és nagyokat egyaránt a Kossuth Kertbe 10 és 16 óra között. A szórakoztató gyermeknapi  rendezvényt a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ  és az Északi Színház szervezte, a Polgármesteri Hivatal és a  Megyei Tanács támogatásával, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

A rendezvényen többek között sor kerül divatbemutatóra, a Crazy Dancers táncbemutatójára, valamint különböző gyermekjátékokra. Továbbá az Északi Színház színészei szórakoztatják a gyerekeket,  valamint az Arttis színtársulat is különleges produkcióval készül az alkalomra. A szervezők több érdekes programmal készülnek a kisebb korosztály számára, valamint ajándékok és meglepetések is várják a gyerekeket.

"Egyszerűbb lett volna, ha a  gyermeknapot párhuzamosan szervezzük a városnapi rendezvénnyel, de úgy gondoltuk, a   gyermeknap legyen a gyerekeké, és szóljon csak róluk." - mondta el Maria Magdalena Matei, a G.M. Zamfirescu Kulturális  központ referense.


Szórakoztató programokkal várják a gyerekeket a Kossuth Kertbe
Szórakoztató programokkal várják a gyerekeket a Kossuth Kertbe


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: